May

Genç Hayat vakfının yürütücüsü olduğu Avrupa Birliği, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklığını yaptığı Future is Mine Gelecek Benim projesi kapsamında Bilişim Teknolojileri Alan öğretmenlerimiz  Selma ÖZGENÇ ve Yasemin TAYLAN POLAT tarafından  öğrencilerimize LUA Dili eğitimi verilmiştir. Dilin kullanıldığı 2D tasarım uygulaması LÖVE2D ve 3D tasarım uygulaması ICESL ile uygulamalar gerçekleştirildi.

Nis

Başakşehir ilçesi kapsamında “Kut’ül Amare  Zaferi”nin 108. yıl dönümü kutlamaları, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet COŞKUN, İlçe Milli Eğitim Şube müdürlerimiz ve okul müdürlerimizin katılımıyla, okulumuz Borsa İstanbul Başakşehir MTAL tarafından düzenlenmiştir. Töreni düzenleyen öğretmenlerimiz Fatma Betül Karakuş, Hafize Özer, Fatma Kafa, Emel Akarsu ve Servet Kahraman’a ve görev alan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Bilişim teknolojileri alanın düzenlemiş olduğu "BİLİŞİM GÜNLER" kapsamında FAPATECH Firma yetkilileri misafirimiz oldular. Öğrencilerimize E-ticaret konusunda eğitimler verdiler. Öğrencilerimize hediyeler dağıttılar. Firma sahibi Fadıl PALA ve seminer düzenlenmesin de emeği geçen Fatih OKUR' a  teşekkür ederiz.

Nis

Bilişim Teknolojileri alanının düzenlemiş olduğu "BİLİŞİM GÜNLER" kapsamında; KLE Bilgi teknolojileri a.ş. nin düzenlemiş olduğu konferansa öğrencilerimizin yoğun ilgisi oldu. KLE yetkilileri Emre Tufan EMEKLİ , Dara KEMALOĞLU ve emeği geçen öğretmenlerimiz Yılmaz İLİŞİK ve Selma ÖZGENÇ' e teşekkür ederiz.

Nis

Türk Kızılayı Başakşehir Şubesi görevlileri tarafından toplumsal duyarlılığı artırmak ve sosyal sorumluluğu artırmak amacıyla öğrencilerimize seminer verildi.

Nis

Okulumuz ve Genç Hayat Vakfı işbirliği ile öğretmenlerimize Uzm Klinik Psikolog Büşra Kılıç tarafından çocuklarla iletişim, sınıf içi uyum, farklılıklarla birarada olma, akran zorbalığı ve şiddetsiz iletişim konularında sosyal uyum eğitimi verilmiştir.

İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI LİSELERARASI ŞİİR VE MÜZİK YARIŞMASI FİNALİNDE

Mustafa Ozan BARIN şiir kategorisinde birinci

Enes KOÇ müzik kategorisinde üçüncü seçilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik eder Başarılarının devamını dileriz.

Nis

Borsa İstanbul Başakşehir MTAL Kimya bölümü öğrencileri 17 Nisan Çarşamba günü 11.Kauçuk fuarı Kauçuk 2024'de  sektörde faaliyet gösteren şirketlerle görüşüp hem staj yeri bulma hemde mezun olunduğunda iş bulma imkanları ile ilgili yetkili kişilerle konuşma fırsatı bulmuslardır.

Nis

Bilişim Teknolojileri Alanının düzenlemiş oldu Bilişim Günleri etkinlikleri kapsamında MUTLUSAN firması misafirimiz oldu. Bilişim ve Elektrik-elektronik öğrencilerinin katılımıyla düzenlenene etkinlikte Mutlusan Fabrika Müdürü Nurdoğan BÜYÜKKESKİN seminer verdi. Nurdoğan BÜYÜKKESKİN' e ve semineri düzenleyen Selma ÖZGENÇ'e teşekkür ederiz.

Nis

7 Nisan Kişisel verileri koruma günü kapsamın da Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Yasemin Taylan POLAT önderliğin de Afişleri hazırlayan 11-B öğrencilerinden Deniz ÇELİK, Efe BORAZAN, Yunus Emre KURU'ya ve panoları hazırlayan 9-T Sınıfı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 mart  Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününde  şehitlerimizi  kabirlerinde ziyaret ettik..Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi  öğretmenimiz Hatice Özçelik, Değerler Kulubü   öğrencileriyle  Topkapı Fetih Müzesi- Edirnekapı Şehitliği-Eyüp Sultan Cami ve  Pier Loti Tepesi'ne gezi düzenlemiştir..Kendisine  emeklerinden dolayı teşekür ederiz..

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi 'nin 109.yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle andık. Programı hazırlayan edebiyat öğretmenlerimiz Fatma Kafa, Emel Akarsu, Fatma Betül Karakuş, Hafize Özer'e ve tüm Edebiyat zümre öğretmenlerimize, günün anlam ve önemi konuşmasını yapan tarih dersi öğretmenimiz Servet Kahraman'a ve görevli olan tüm öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz

Mrt

İstiklâl Marşı'nın Kabulü programını hazırlayan Kimya bölümü öğretmenlerimize, Edebiyat öğretmenimiz Fatma Betül Karakuş'a ve görevli olan tüm öğrencilerimize emekleri için çok teşekkür ederiz

Mrt

Çalışanların temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İSG Uzmanı Hürmüz Elif ÖZLEVENT tarafından gerçekleştirildi.

Mrt

ÇEDES projesi şubat ayı etkinliği... SABIR