Erasmus Staj Hareketliliği

Erasmus+ Staj Hareketliliği

Haz

Erasmus+ Staj Hareketliliği kapsamında Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanında eğitim öğretim gören 5 öğrencimiz, 1 koordinatör öğretmenimizin eşliğinde Avusturya'nın Viyana şehirinde 21 günde staj faaliyetini tamamlamışlardır.

Haz

Erasmus+ Staj Hareketliliği kapsamında Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Kimya Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisi alanlarında eğitim öğretim gören 24 öğrencimiz, 6 koordinatör öğretmenimizin eşliğinde Portekiz'in Barcelos ve Braga şehirlerinde 21 günde staj faaliyetini tamamlamışlardır.

Haz

Erasmus+ Staj Hareketliliği kapsamında Motorlu Araçlar Teknolojisi alanında eğitim öğretim gören 5 öğrencimiz, 1 koordinatör öğretmenimizin eşliğinde Hollanda'nın Roterdam şehrinde 21 günde staj faaliyetini tamamlamışlardır.