T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Borsa İstanbul Başakşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul Dışı Etkinliklerimiz

Ara

Okulumuz Bilişim Teknolojileri bölümü 11AB sınıfı ile İstanbul Teknik Üniversitesi Teknoparkı, Hitit firması, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark teknik gezisini gerçekleştirdi.

Ara

Makine ve Tasarım Teknolojileri alanı öğrenci ve öğretmenlerimiz Plast Eurasia Fuarını ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz tarafından fuarda plastik sektöründe kullanılan hammaddeler, makineler ve makine ekipmanları  incelenerek firmalardan ayrıntılı bilgiler alınmıştır. Aynı zamanda, öğrencilerimiz firmalardan sektördeki yenilikler ve beklentiler hakkında bilgi aldılar.

Ara

11. ve 12. sınıf Kimya bölümü öğrencilerimiz alan öğretmenleri ile beraber kimya alanında faaliyet gösteren şirketleri tanımak ve faaliyetleri öğrenebilmek için İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen 9. Uluslararası Kimya Fuarına katıldılar.